12165-1

Dutch Quality

Kwaliteit staat binnen MJ-Tech in elk facet van de bedrijfsvoering hoog in het vaandel. Dat zit hem in mensen en producten en om daar optimaal zicht op te hebben, houden we heel bewust alle expertise binnen de muren van ons eigen bedrijf. Wij ontwerpen en produceren alles zelf, besteden niets uit. In dat proces maken we enkel gebruik van geavanceerde machines en hoogwaardig materiaal, in ons geval uitsluitend roestvrij staal.

Kwaliteit schuilt ook in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het ‘groene’ gedachtegoed wat we nastreven en vooral de hoogwaardige service die hier geen uitzondering maar regel is. Echter het ultieme verschil maakt uiteraard het enthousiaste en gemotiveerde team van louter vakmensen dat hier werkzaam is, en gaat voor een tevreden klant!

MJ-Tech BV

De referentie als het gaat om verneveltechnieken

Familiebedrijf

MJ-Tech is een familiebedrijf dat zich al meer dan 20 jaar actief bezig houdt met hogedrukverneveling. Inmiddels heeft Ruud als vierde generatie het stokje overgenomen.

Installaties

Wij ontwerpen installaties die mist kunnen creëren. Deze zijn vervaardigd van roestvrijstalen componenten en ons eigen gepatenteerde nozzle.

Hogedruk vernevelsystemen

Optimalisatie- en preciezere afstelling van de luchtvochtigheid en temperatuur door het gebruik van hogedruk verneveling. Door de optimale luchtvochtigheid bent u beter in staat de vochtopname door het blad van de gewassen te sturen.

Tuinbouw, Industrie en Landbouw

Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de glastuinbouw. Maar ook in de industrie en landbouw hebben onze producten hun duidelijke meerwaarde al lang bewezen.

Producten

MJ-Tech biedt toepassingen in de tuinbouw, industrie, landbouw, enz ..

hortTuinbouw

Beheers uw klimaat
Planten bestaan voor 80-90% uit water. Naast bouwstof en transportmiddel is het koelen van de plant door verdamping een belangrijke functie van dit water. Een hogedruknevelsysteem draagt zorg voor…

industryIndustrie

Geur- of stankoverlast
Een belangrijke richting binnen MJ-Tech is het ontwikkelen van ontgeursystemen als bestrijding tegen geur- of stankoverlast. Onaangename geuren hoeven niet schadelijk te zijn voor…

agriLandbouw

Koelen
Met het MJ-Tech vernevelsysteem als binnenkoeling is men bij de intensieve veehouderij in staat om optimaal te koelen (zonder dat de mest nat wordt). Onze speciale MJ-Tech nozzles dragen er zorg voor dat water…

De cijfers zeggen het

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Landen

Installaties

Hectare

Jaren ervaring